28. augustus 2019

Champions League in zicht voor Brugge tegen LASK

Na een prima 1-0 uitzege in Oostenrijk door een benutte penalty van Hans Vanaken is Brugge nog één stap verwijderd van de Champions League. De belangrijke uitgoal was na tien minuten al gemaakt en Brugge kon die voorsprong tot het einde van de match vasthouden. LASK liet zich van zijn beste kant zien en was een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Mignolet. Club Brugge verdedigt dus een 1-0 voorsprong thuis tegen LASK. We bespreken de odds en gaan over de  Circus Super Odds

meer…

12. april 2019

Wedden op Parijs-Roubaix met €250 bonus

Zondag gaat de 117de editie van de klassieker Parijs Roubaix van start. Zet je dus zeker schrap in je zetel voor dit ongelooflijke evenement. De 257 kilometer lange rit heeft meer dan 50 kilometer aan kasseien. Laten we dus hopen op goed weer, want bij regen zien we regelmatig wel eens wat valpartijen op de spekgladde kasseien. Liever nog wat meer spanning tijdens het lange parcours? Dan kan je bij Circus wedden op het wielrennen met onze fantastische Sports Betting bonus!
meer…

29. maart 2019

Jupiler Pro League Play-Offs: Club Brugge tegen AA Gent

Met de terugkeer van de Play-Offs in België wachten er nu elke week toppers op ons. Zoals Club Brugge tegen AA Gent dit weekend. In de reguliere competitie deed Brugge 6 punten beter dan Gent, maar nu begint het pas echt. De Jupiler Pro League levert ons dus enkele interessante wedstrijden op, en de bookmakers Nederland leveren ons fantastische odds op. Zoals Circus, waar er meer dan 135 verschillende weddenschappen beschikbaar zijn op deze wedstrijd. Met daarnaast nog een fantastische free bet tot € 250 voor nieuwe klanten. Reden genoeg om te wedden bij Circus. Wie is jouw grote favoriet in de wedstrijd tussen Club Brugge en Gent?
meer…