B-bets Accumulator Bonus

Met zoveel aanbod op sportweddenschappen is het belangrijk om af en toe gebruik te maken van een goede promotie. Wij houden constant de beste promoties in de gaten en gaan dit keer over een B-bets promotie die je eigenlijk niet mag missen!

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. B-Bets heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

B-Bets combinaties voor extra cash op je weddenschappen

B-bets is een vertrouwde naam in de Bookmakers wereld, Wij hebben ze hier al vaker benoemd en gaan in dit artikel wat dieper in op de B-bets ACCA BOOST en wat een accumulator bonus is.

Dat betekent eigenlijk dat hoe meer weddenschappen op je wedbriefje combineert, hoe meer bonus je krijgt. Het gaat dus om het combineren van weddenschappen, in plaats van meerdere zelfstandige weddenschappen los in te zetten. Deze accumulator bonus of Multibet keert dus extra bonus uit bij meerdere combinaties.

Tot 100% Combinatie weddenschappen promo bij B-bets
© b-Bets

Tot 100% extra winst met B-bets ACCA Boost!

Hoe meer je durft te combineren, hoe meer percentage bonus je verdient. Het grote voordeel van het combineren van bets is natuurlijk dat de odds vermenigvuldigen. Deze boost komt daar dus nog eens extra bovenop! De Boost bonus wordt actief vanaf 5 combinaties met 5% extra en loopt op tot 100% bij 16 bets of meer. De minimale odds zijn 1.25 per event, en dat is zeer redelijk te noemen.

Hieronder zie je een overzicht van de percentages extra winst je krijgt per hoeveelheid combinaties. Zo zie je dat je dus al 10% extra krijgt bij 6 combinaties. Uiteraard lijkt een combinatiebet van 16+ erg veel, maar dit wordt ook vorstelijk beloond met een verdubbeling van je winst. Als je dus goed uitzoekt en slim met de odds weet om te gaan, kan je dus heel hoog scoren met B-bets.

B-bets ACCA boost combinatie

© B-bets

Meer B-bets informatie en promoties

B-bets is een van de grotere bookmakers Nederland en staat bekend om de vele promoties en hun groot wedaanbod.  Je kan dus gelijk inzetten en van de ACCA Boost gebruik maken. Wij hebben voor jouw gemak ook een volledige review gedaan over B-bets. Hier vind je alles wat je moet weten over deze bookmaker.

Extra 100% bovenop je eerste storting!

B-bets weet van geen ophouden, want bovenop deze superleuke bookmaker bonus vind je hier ook een eerste stortingsbonus van € 120 voor Nederlanders en Belgen. Je krijgt 100% op je gestorte bedrag tot een maximum van € 100. De meest gebruikte stortingsmethodes van beide landen worden geaccepteerd. Maak dus je eerste storting en dan zie je de stortingsbonus direct terug in je account.

Daarnaast worden ook je tweede, derde en vierde storting beloond, namelijk met 35% en dit tot € 100. Je bonus- en stortingsbedrag dienen hier 8x te worden vrijgespeeld aan odds van 1.80. Klik op de link hieronder om je direct aan te melden en mee te genieten van deze eerste stortingsbonussen!