Bet90 cash out functie

Sportwedden kan weleens gelijk staan aan mental breakdowns en ups and downs. Cash-out wanneer je voor staat of wachten tot je voorspelling uitkomt. Wat is nu eigenlijk het beste?  In dit artikel hebben we het even over de fantastische Bet90 cash-out feature.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Bet90 heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

Wat is nu precies die Bet90 cash-out feature?

Niet alle voetbal gokken sites hebben een cash-out feature, maar voor degene die niet weten wat het nu eigenlijk is hebben we hier een haarfijne uitleg. We gaan even dieper in over de Bet90 cashout feature. Wanneer je bijv. tegen Brazilie hebt ingezet (underdog bet), en de underdog komt op voorsprong (dit gebeurt!). Laten we zeggen dat de odds 4.0 zijn voor de underdog om te winnen, in dit geval geeft een cash-out feature (sportsbook provider) je een bod om je bet te sluiten tijdens de wedstrijd.

De Bet90 cash-out feature is daar het beste voorbeeld van en soms kan je daar een late teleurstelling mee voorkomen. Je kunt zelfs speculeren op een vroege verrassing en terwijl je de wedstrijd bekijkt kan je beslissen of je het risico wilt nemen om te wachten met uitbetalen of de bet90 CASH-OUT neemt.

Bet90 Cash out is beschikbaar voor iedereen!
© Bet90

Voorbeeld van de Bet 90 cash-out feature in actie

De selectie van Amerikaanse vrouwen hebben Thailand bijvoorbeeld met 13-0 verslagen. Dat was een record voor vrouwen en mannen tijdens een wereldcup. Als je toevallig tegen de Amerikaanse vrouwen hebt ingezet en het was als 1-0 na 20 minuten, dan kon je meteen uitcashen met een kleiner verlies. De cash-out Bet90 functie is dus voornamelijk een handige feature om je verlies te beperken. Hetzelfde gaat ook in de andere richting. Als je bijvoorbeld 1-0 voorstaat maar het is een wel heel spannende wedstrijd, dan kan je ook ineens uitcashen. In dit geval heb je dan nog wel winst, maar minder moest je het risico nemen om te wachten tot afloop van de wedstrijd.

De andere Bet90 promoties

Buiten de geweldige bovenstaande feature zijn er nog andere Bet90 promoties. Free bets zijn natuurlijk altijd leuk en aardig meegenomen. Op Bet 90 sta je vaker te kijken op odds boosts specifiek voor bepaalde sporten zoals tennis en voetbal. Zelfs op Baseball krijg je odds boosts, maar laten we eerlijk zijn, geen kat op de Nederlandse markt die daar naar kijkt.

Als je een nieuwe speler bent kan je ook gebruik maken van de Bet90 bonus en dat is er eentje van 50% tot € 100 en deze kan je verkrijgen door hier op de Bet90 button te klikken en dan de code SWP100 te gebruiken bij je eerste storting. Als je dan je gestort bedrag inzet op een weddenschap met minimum odd van 1.80 (doe eens gek!), zal je de Bet90 welkomstbonus ontvangen. Je kan daarna deze Bet90 stortingsbonus laten uitbetalen als je de bonus en je gestort bedrag vijfmaal hebt ingezet. Ook hier gelden de minimum noteringen van 1.80 als maatstaf. Je krijgt 90 dagen om dit alles te verwezenlijken, dus deze zomermaanden hoef je niet stil te zitten.