BUFF.bet ACCA Bonus

Als je graag inzet op multiple bets dan is deze Buffbet  Accumulator bonus echt iets voor jou. Deze Acca geeft namelijk maximaal 60% extra als je flink combineert. We gaan hier even wat dieper op in zodat je een volledig beeld krijgt van deze promotie. Juist omdat het niet zo vaak voorkomt bij de bookmakers Nederland dat je tot 60% extra kunt pakken bij combinatie weddenschappen, bespreken we enkele voorbeeldwedstrijden en de bonuspercentages.

Hoe pak je 60% extra winst?

Vanaf het moment dat je 5 bets combineert, kom je in aanmerking voor de eerste bonus van 5%. Vervolgens geeft elke extra bet een groter percentage winst. Zo krijg je bij een zesvoudige combinatie 10% bonus. Dit loopt op naar 15% bij zeven combinaties en al 20% bij 8 combo’s. Vanaf 9 bets gaat het pas echt hard. Hier krijg je dan al 30% bonus voor.

Bij 10 combinaties komt je bonus op 40%, je krijgt 50% extra bij 11voudige bets en als je het aandurft om op 12 wedstrijden in te zetten dan haal je de maximale bonus van 60%. Het grote voordeel bij zulk soort Acca’s is dat behalve de hoogste quoteringen je ook dus die extra bonus meepakt waardoor je winst echt heel groot kan worden. Met zoveel topwedstrijden op het programma is 12 wedstrijden vinden geen enkel probleem. We benoemen een paar voorbeelden.

Champions League op dinsdag en woensdag

Tijdens de Champions League komen ook de Nederlandse en Belgische ploegen normaal gezien weer in actie.  Als voorbeeld pakken we de Belgische Club Brugge tegen Galatasray. Een andere wedstrijd in deze poule was de topper tussen Real Madrid en PSG.  In Groep D zagen we dan weer een schitterende match. Het Italiaanse Juventus van Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt ontving thuis Atletico Madrid.

Op woensdag zien we Ajax dat het in Frankrijk opneemt tegen Lille. Een belangrijke wedstrijd want ook Chelsea en Valencia spelen tegen elkaar en zowel Ajax, Chelsea als Valencia hebben nog kans om de volgende ronde te behalen. Kan Ajax een goede stap doen of zich zelfs al verzekeren van Champions League overwintering?

buff bet accumulator bonus percentages©Buffbet

Europa League voetbal op donderdag

Ook de Europa League zorgt dan weer voor nog meer wedstrijden. We raden dus aan om de Acca Bonus te gebruiken tijdens een Europees voetbal week. Hoe meer mogelijkheden tot goede bets, hoe beter deze promotie wordt. We zien een Frans-Belgisch onderonsje in groep I waar Gent op bezoek gaat bij Saint-Etienne. In groep L neemt AZ het op tegen Partizan Belgrado. Dit is een wedstrijd tussen de nummer twee en drie. Manchester United is koploper in deze groep en gaat op bezoek bij Astana. Als AZ wint, is het zeker van Europese overwintering. Je ziet het, er zijn zo veel interessante wedstrijden in drie dagen van Europees voetbal. De perfecte mogelijkheid dus om deze mooie Acca eens te proberen. Dat kan heel gemakkelijk via onderstaande link. Bovendien staat er ook nog een mooie BUFFbet bonus voor je klaar van 100%!