Waarom stellen bookmakers limieten in?

Wellicht heb je wel eens een mooie winst gemaakt en wil je erna een nieuwe weddenschap plaatsen, maar je inzet wordt niet geaccepteerd, waarom is dit? Je favoriete bookmaker legt een limiet op je account! Waarom gebeurt dit, en hoe kan ik dit vermijden in de toekomst? Lees hier meteen de conclusies die wij trokken, met een diepere uitleg verder onderaan de pagina.

Waarom stellen bookmakers limieten in?

 

Hoe vermijd ik limieten bij Bookmakers?

Het eerste dat je even moet snappen, is dat online bookmakers graag je geld winnen. Als jij dus elke week wint bij dezelfde site, dan springen zij in actie door jou account meteen te limiteren.

De enige reden is dan natuurlijk ook meteen de portefeuille van de goksite in kwestie, en je kan het ze moeilijk kwalijk nemen.

Maakte je gebruik van surebet strategieën waarbij je op twee bookmakers op twee tegengestelde resultaten inzette zodat je altijd winst hebt? Heel slim gespeeld, maar als je exact de juiste nummers gebruikte om altijd winst te pakken door precieze bedragen zoals 21,47 euro in te zetten dan brandt het licht wel heel snel bij de odds compilers. Rond je surebet bedragen af naar een rond cijfer en geef een beetje van je value op om er minder verdacht uit te zien.

Zet jij in op verkeerd ingeschatte odds van de bookies? Deze worden 99.99% van de tijd gewoon gecancelled en aangepast, waardoor je dus gratis informatie gaf aan de bookmaker dat je toch iets nauwer kijkt dan de gemiddelde wedder.

Wees dus niet te overijverig met je weddenschappen, als je voor kleinere bedragen wedt zal je langer klant kunnen blijven zonder limieten opgesteld te krijgen in je account.

Je kan het dus eigenlijk nooit ontlopen, als je veel geld wint bij een goksite op een lange termijn krijg je bijna altijd limieten op je sport account. Het enigste wat je kan doen is om je bets meer de verspreiden over verschillende sites.

Bekijk het dus als een groot compliment over je sport weddenschappen kennis.

 

Wat zijn limieten?

Een limiet is iets dat je krijgt bij een wedkantoor wanneer je teveel geld wint, of verdacht wordt van gebruik te maken van strategieën zoals arbitrage voetbal weddenschappen. Het is een beetje spijtig, maar elke site kan legaal jouw actie weigeren als ze je niet meer als klant willen.

Vaak heb je nog wel de mogelijkheid om in te zetten op sport, maar met een beperking van je sportsbook account. Bijvoorbeeld, de maximum inzet per wedstrijd kan beperkt worden tot zelfs maar € 1 soms!

Als je tegen zo’n limiet aanloopt dan zit je dus met een serieus probleem als je graag veel geld inzet. Het enige goede nieuws in dit scenario is dat je trots op jezelf kan zijn als succesvol een sport gokker. Het moeilijkste aan het professioneel wedden is namelijk altijd geld krijgen op betsites zonder meteen geblokkeerd te worden door beperkingen.

Waarom staan er beperkingen op je sportsbook account?

Als je weet hoe bookmakers winst maken krijg je ook al een beetje de reden te horen over waarom er limieten opgelegd worden. Voetbal gokken sites maken namelijk graag… winst. En jij als slim ondernemende sportfan gooit roet in het eten door een deel van de winst mee te graaien.

Elke euro die wij als wedder verdienen is één euro minder die naar de aandeelhouders & CEO’s van de gokbedrijven kon gaan.

In alle eerlijkheid, de meeste wedders, tenzij ze gigantische bedragen winnen, ondervinden hier geen last van. En dit zeker bij de grotere bookies. Het zijn voornamelijk de kleinere sportsbooks met minder klanten, waar men stricter is.

Heel spijtig dus, maar je kan er natuurlijk niets aan veranderen. Limieten zullen ongetwijfeld altijd blijven bestaan bij traditionele bookmakers. Het enigste wat je kan doen hiertegen? Spelen bij een betting exachange! Hier krijg je nooit limieten opgesteld, aangezien de marges op je winsten liggen. Er wordt dus tegen andere gokkers gespeeld om geld te verdienen. Helaas is er op dit moment geen betting exchange in Nederland beschikbaar.

Misschien interesseren handicap weddenschappen jou ook?