Mobiel wedden bij Mr.Play via de app

Zoals vele van onze bookmakers die actief zijn in Nederland en België, wordt ook Mr. Play steeds bekender. Dat komt uiteraard door hun stabiel platform en wedaanbod. Maar kan je ook mobiel wedden bij Mr. Play? Bestaat er ook een Mr.Play app?  Deze vraag, alsook het mobiel wedaanbod, gaan we voor jou uitzoeken. We starten alvast meteen met goed nieuws, voor zij die over een Android-toestel beschikken tenminste. Zij kunnen namelijk terecht bij de Google Play store, en zullen daar de Mr. Play mobiele app aantreffen. Apple-fans en iPhone-bezitters zullen iets minder blij zijn. De Mr.Play casino en sports app is momenteel nog niet uitgebracht voor iOS. We spreken evenwel ook voor de iOS-versie over een app, maar doelen daarmee dus op de mobiele versie van de site.

Mr Play app

Voordelen & Nadelen bij Mr.Play mobiel wedden

Voordelen:

  • App beschikbaar voor Android
  • mobiele site werkt prima, ook voor iOS-gebruikers
  • Laadt snel, ook op oudere Android toestellen
  • werkt via alle mobiele browsers

Nadelen:

  • de app van mrPlay is momenteel nog niet beschikbaar voor iOS

iOS mobiel

Fans van de iPhone en iPad moeten het voorlopig helaas nog stellen zonder een MrPlay app. Gelukkig kunnen ze wel prima gebruik maken van de mobiele versie van de site. Dat kan dankzij de browser op hun toestel, of het nu Safari of een andere browser is. Als er verandering komt in het feit dat Mr Play een app voor iOS-gebruikers zal uitbrengen, kom je het hier te weten.

Android mobiel

Gebruikers met Android-toestellen kunnen van geluk spreken. Zij kunnen eenvoudig de mobiele versie van de site gebruiken via de browser, maar er is ook een Mr.Play mobiele app beschikbaar. Deze kan je downloaden via de Google Play Store op je toestel. Zoek daar in de zoekbalk naar MrPlay, en je zal onmiddellijk de MrPlay app te voorschijn zien komen. Vervolgens download je de .apk-file, en kan je dat bestand installeren. Een koud kunstje is het om mobiel te wedden bij MrPlay.

mrplay mobiel wedden

Mobiel registreren bij MrPlay?

Ook je aanmelden bij MrPlay kan zowel via je mobieltje of tablet als op de desktop. Dit kan je doen alvorens je de app hebt gedownload, door gewoon te surfen naar mrplay.com. Daar kan je onderaan de pagina gebruik maken van de blauwe knop waar ‘Open account’ op staat, om je te registreren. Van zodra dat gebeurd is, kan je meteen verder met storten en spelen.

Kan ik mobiel storten bij Mr. Play?

Ook dat kan uiteraard, precies zoals je dat op je desktop computer zou doen. Wat we als Nederlander best jammer vinden is echter, dat Mr Play niet tot de iDeal bookmakers behoort. Gelukkig laten ze wel tal van andere methodes toe, zoals de e-wallets Neteller, Skrill en zelfs Trustly. Voor wie daar niet zo thuis in is, kan ook gewoon storten met VISA.  Eenmaal je geregistreerd bent, kan je dat doen via de knop ‘deposit’.

Mobiele bonus

Het mooie aan Mr Play mobile is dat je er ook kan profiteren van de Mr Play bonus. Ontdek de voorwaarden en het bonusbedrag van deze bonus door hierboven te klikken op de link. Het is 100% de moeite waard, neem dat maar van ons aan. Wil je meteen beginnen met mobiel te wedden met de MrPlay app of mobile site? Meld je alvast hieronder aan via de knop, alvorens je de app op je Android-toestel downloadt. Geniet van MrPlay mobiel wedden en veel succes met het vrijspelen van je bonus.