NetBet boosts

Elk dag heb je bij NetBet tal van odds boosts bij hun sportsbook. Deze bookmaker staat al bekend om hun uitstekende quoteringen voor voetbal. Met de Netboosts promotie worden deze zelfs nog een stuk aantrekkelijker! Hoe het precies werkt, leggen we graag even voor je uit.

Verhoogde NetBet quoteringen

Zoals je al weet kan je bij NetBet genieten van de beste quoteringen. Elke dag kan je in de sportsbook pagina van NetBet van zelfs nog hogere quoteringen genieten. Deze quotes kan je heel makkelijk vinden door allereerst naar de sportsbook te gaan, en dan in het menu op “NetBet boosts” te klikken. Dan zie je meteen een lijst met speciaal door NetBet zelf aangepaste odds die hoger zijn dan normaal.

NetBoost promo - odds boosts bij voetbal
© Netbet

Vaak gaat het om speciale quoteringen voor een geheel seizoensperiode. Momenteel zijn er heel veel quotes die over de Engelse Premier League gaan zoals je hierboven kan zien. Andere markten waar je tegen verhoogde quoteringen kan op wedden bij deze Bookmaker Nederland zijn bijvoorbeeld de eredivisie, de gouden bal, enzovoort. Er zijn dus genoeg opties dus voor iedereen.

Nog meer speciale odds waar je vaak kan op wedden

Misschien iets minder belangrijk voor onze Nederlandse markt. Zelfs op cricket en rugby kan je tegen hogere odds gaan wedden dan normaal. Ook heb je nog eens Bundesliga odds te ook weer gunstiger werden dankzij deze NetBet boosts. Je kan bijvoorbeeld wedden op wie er kampioen wordt, zowel als wie er naar de twee klasse zakt. En nu we toch over de tweede klasse spreken, je kan zelfs wedden wie er promoveerd van zowel de Engelse als de Duitse twee klasse.

Je kan altijd ook meteen zien hoeveel de odds verhogen in de omschrijving boven de vernieuwde odds. Een andere veelvoorkomende weddenschap die we terugvinden gaat om de topschutters stand. Ook hier kan je weer zowel op de Premier League alsook de Bundesliga gaan gokken op deze categorie. Wat ook kan, is individueel voor bepaalde teams gokken op het aantal doelpunten deze per seizoen scoren. Soms heb je ook combinaties van twee verschillende weddenschappen, zoals bijvoorbeeld zoals United als Liverpool scoren over de X aantal doelpunten.

Nog meer gokken nodig? Pak de bonus van NetBet

Via onze exclusieve deal krijg je bij je NetBet bonus 50% tot wel liefst € 200! Deze storting moet je dan eerst één keer inzetten op quoteringen van ten minste 1.60. Hierna krijg je meteen je bonus die je dan 6 maal met stortingsbedrag erbij volledig moet inzetten op odds van 1.60 weer. De bookmaker bonus van NetBet is misschien niet de meest aantrekkelijke op de markt. Zoals je kan zien op onze lijst met bonussen staat deze niet super hoog aangeschreven in vergelijking met andere bookmakers.

Als je graag op voetbal wil wedden dan is NetBet natuurlijk wel één van de beste opties op de markt. De quoteringen zijn gewoonweg fantastisch als we deze vergelijken met andere bookmakers. Daarom kunnen we ondanks de iets mindere bonus NetBet toch nog altijd hard aanraden. Zeker als we dan nog eens de NetBoosts er bij rekenen, waar de al hoge quoteringen net nog iets hoger worden. Wil je een account aanmaken bij NetBet, dan kan dit via onderstaande link waarmee je meteen onze exclusieve deal kan bij krijgen.