Circus Gratis Wedden

Sommige Nederlandse bookmakers gaan tot het uiterste om wedders bij zich te laten inschrijven en geven dan een grote bonus, een gratis geschenk of verhoogde odds voor wedstrijden. Weinigen doen wat Circus doet! Namelijk de combinatie van dit alles. Hier op de Circus 10 euro gratis – pagina richten we onze aandacht vooral op het gratis gokken zonder storting. Wie wil er dit nu? Juist iedereen wil en bovendien iedereen kan hier van genieten. Want deze promotie is er voor zowel Nederlanders als voor Belgen.

Circus Gratis

Wat dien je nu te doen om van de Circus Gratis te kunnen genieten? Eerst en vooral is het belangrijk dat je je inschrijft via de link hier op de pagina: Circus Gratis. Zodoende krijg je automatisch deze fantastische promotie. Je ontvangt € 5 gokken gratis als je je account hebt aangemaakt. Je hoeft enkel maar de basis details door te geven en je ontvangt de € 5 gratis. Dit gratis gokken zonder storting bedrag kan je optrekken naar 10 euro, als je ook nog eens je telefoonnummer doorgeeft. Hierdoor krijg je dan 10 euro gratis in totaal om de website van Circus uit te proberen.

Krijg € 5 bij een Circus registratie!

Gratis Gokken Zonder storting

Het is dus heel simpel om die 10 euro in de wacht te slepen. Maar kan je deze 10 euro dan onmiddellijk laten uitbetalen? Het antwoord hierop is neen. Je zal die 10 euro een paar keer moeten rondspelen, dit wil zeggen, inzetten op weddenschappen. Als je dertig keer het bedrag van 10 euro inzet op weddenschappen met minimale noteringen van 1.60, slaag je in je opzet. Dan kan je het bedrag van de gratis gokken zonder storting laten uitbetalen. Stel dat je dus 10 euro inzet op 2.00 noteringen. Als je bet winnend is, dan heb je 20 euro waarmee je gratis kan spelen. Dit dien je dus in totaal 30maal te doen, maar je krijgt hiervoor onbeperkt de tijd.

Goksites met Gratis bonus

Circus is dus een van de goksites met gratis bonus aanbiedingen. Er zijn ook andere bookmakers en die kan je hier terugvinden op onze gratis wedden pagina. Waarom geven sommige goksites een gratis bonus weg? Voor een wedder is het interessant om gratis te gokken en zo vertrouwd te geraken met de website van de bookmaker. Natuurlijk gaat een bookmaker geen gratis geld weggeven, want voor wat hoort wat. Daarom dien je de Circus gratis dertig maal rond te spelen. Je leert hierdoor alle aspecten van het wedden en je geraakt vertrouwd met de lay-out van de website.

Registreer je nummer bij Circus en ontvang € 5!

Circus Welkomstbonus tot € 250

Als de Circus gratis promotie je overtuigd heeft, dan kan je overgaan tot een storting. Dit kan je doen via onder andere iDeal voor de Nederlanders of Bancontact voor de Belgen. Eenmaal je de storting hebt gedaan, zal je bij elke 10 euro bet met minimum odd van 1.50 een Free Bet van 10 euro ontvangen. Deze Free Bets zijn dan 7 dagen gelden en de nettowinst wordt cash uitgekeerd zonder verdere voorwaarden.

Circus Super Odds

Bij Circus heb je ook de kans om te wedden op wedstrijden met verhoogde voetbal odds. Deze Super odds zijn ter vervanging van de Circus Welkomstbonus, maar hebben wel een heel hoge kans op succes. Zo doet Circus vaak een verhoogde odd op twee aanvallende ploegen en doet dan een actie zoals: “Arsenal Liverpool: 1 doelpunt levert je een odd van 6.00 op.” Meestal kan je dan gemakkelijk 50 of 60 euro in de wacht slepen, afhankelijk van de odd op de wedstrijd.