Circus Gratis Wedden

Sommige Nederlandse bookmakers gaan tot het uiterste om wedders bij zich te laten inschrijven en geven dan een grote bonus, een gratis geschenk of verhoogde odds voor wedstrijden. Ook de Belgische bookmakers doen hun best om de wetgeving omtrent bonussen te omzeilen.

Update: Tot voor kort kon je bij Circus nog terecht voor een heerlijke welkomstbonus en zelfs gratis krediet om te spelen, mits je de app downloadde. Inmiddels is ook dat sprookje helaas ten einde gekomen omwille van een wijziging in de kansspelwet. Het is dus niet meer mogelijk om de gratis Circus wedbonus te claimen! Verdere info op deze pagina vervalt daarom.

Circus Gratis

We vermeldden het reeds: de Gratis Circus bonus is momenteel niet meer aan de orde. Je kan je uiteraard wel nog aanmelden bij Circus en genieten van degelijke odds op sportweddenschappen. Eerst en vooral is het belangrijk dat je je inschrijft via de link hier op de pagina. Dat kan je via deze knop.

Gratis Gokken Zonder storting

Het is dus niet meer zo makkelijk om een gratis gokken bonus in de wacht te slepen. Voorheen kreeg je nog makkelijk 10 euro vast bij Circus als gratis bonus, maar die tijden zijn helaas voorbij. Ook de gunstige rondspeelvoorwaarden waar je onbeperkt de tijd kreeg om je bonus vrij te spelen, behoren tot het verleden. Wij houden uiteraard wel onze ogen en oren open, moesten er wijzigingen gebeuren en je alsnog een Circus gratis wedden bonus kan claimen.

Goksites met Gratis bonus

Circus is dus niet langer een van de goksites met gratis bonus aanbiedingen. Er zijn ook andere bookmakers en die kan je hier terugvinden op onze gratis wedden pagina. Waarom geven sommige goksites een gratis bonus weg? Voor een wedder is het interessant om gratis te gokken en zo vertrouwd te geraken met de website van de bookmaker. Natuurlijk gaat een bookmaker geen gratis geld weggeven, want voor wat hoort wat. Daarom dien je deze bonussen een aantal keer rond te spelen. Je leert hierdoor alle aspecten van het wedden en je raakt vertrouwd met de lay-out van de website.

Circus Super Odds

Bij Circus heb je ook de kans om te wedden op wedstrijden met verhoogde voetbal odds. Deze Super odds zijn ter vervanging van de Circus Welkomstbonus, maar hebben wel een heel hoge kans op succes. Zo doet Circus vaak een verhoogde odd op twee aanvallende ploegen en doet dan een actie zoals: “Arsenal Liverpool: 1 doelpunt levert je een odd van 6.00 op.” Meestal kan je dan gemakkelijk 50 of 60 euro in de wacht slepen, afhankelijk van de odd op de wedstrijd.