Interwetten App – mobiel met Android & Iphone

Met een geweldige sportaanbod zoals dat van Interwetten, kon er ook geen Interwetten app ontbreken voor je mobiele weddenschappen! We bespreken meteen hoe goed deze applicatie is. Is deze beschikbaar voor iPhone & Android? En hoe zit het met de mobiele versie van de website? Je leest het hier allemaal, en kan ook de Interwetten app downloaden hier!

Enkel TOTO beschikt over een Nederlandse licentie, alle andere bookmakers mogen dus geen Nederlandse klanten aannemen tot de nieuwe wetgeving van toepassing is. (Midden 2021)

Sommige bookmakers geven naast de standaard welkomstbonus ook nog eens een extra mobiele bonus. Gelukkig behoort Interwetten tot deze categorie, en krijg je 25 euro risk free, gratis weddenschap!

Interwetten mobiele risk free bet
© Interwetten

Voordelen & Nadelen bij Interwetten mobiel wedden

Voordelen:

  • Heel overzichtelijke app die nooit blijkt te crashen
  • Net dezelfde features die je via desktop hebt, gemakkelijke overgang dus
  • De snelheid van het laden is altijd redelijk goed
  • Een extra 25 euro risicovrije weddenschap voor je eerste mobiele weddenschap
  • Als Duitse bookmaker, hebben ze ook een Duitse kwaliteitsapp

Nadelen:

  • Grafisch kon het misschien een beetje interessanter dan het saaie geel

iOS & Android app

Altijd mooi meegenomen als een app voor zowel iPhone als ook Android werkt. Hoewel dit in de moderne tijd een beetje vanzelfsprekend is, laat je niet verrassen, er zijn nog altijd bookies die dit niet doen. Wil je de Iphone app download vinden? Dit kan heel makkelijk simpelweg door naar de Apple store te gaan en de Interwetten app te downloaden.

Wil je de Android app installeren dan is het net niets ingewikkelder. Je moet via de site van Interwetten zelf de APK file downloaden, en dan na toestemming te geven kan je pas deze succesvol installeren. De reden hiervoor ligt bij Google, dat momenteel geen apps in de Google playstore voor gokken toelaat.

Meld je mobiel aan bij Interwetten

Mobiel aanmelden is heel eenvoudig bij Interwetten. Klik op de registreer knop en vul je gegevens in, en klaar is kees! Enkele belangrijke gegevens die je moet invullen zijn onder andere:

  • Naam en voornaam
  • Adres gegevens zoals huisnummer, straat, gemeente, …,
  • Je leeftijd via je geboortedatum
  • Een email, gewenste gebruikersnaam en een mobiel nummer

Als je hier klaar mee bent kan je meteen via de knop je aanmelding afronden. Je bent nu dan ook meteen klant van Interwetten, en kan beginnen met weddenschappen te plaatsen!

Hoe kan ik mobiel storten?

Net even simpel als de aanmeldingsprocedure, is het storten. Je kan met net dezelfde middelen een storting maken als bij de desktop versie van de site. Druk op de cashier en kies je gewenste optie voor een storting te maken. Alle gebruikelijke middelen zoals Visa/Mastercard zijn mogelijk om mee te storten. De enige grote afwezige is de mogelijkheid om te wedden om iDEAL. Helaas is iDEAl niet beschikbaar bij Interwetten.

Weet je genoeg en wil je meteen naar Interwetten gaan om mobiel te wedden? Klik op de link en je komt meteen bij deze fijne bookie! Vergeet ook niet je geweldige 100% tot 100 euro bonus te pakken, met nog eens een extra 25 euro risicovrije bet voor je eerste mobiele weddenschap. Mis het niet!