De derby van Milaan: win € 5 exclusief bij B-Bets

andre.lauer
16. maart 2019

Een van de klassiekers die we dit weekend vinden is een derby uit de Serie A. In Italië spelen namelijk AC Milaan en Inter tegen elkaar. Hiervoor wachten er meer dan 800 verschillende weddenschappen op je bij B-Bets. En daarnaast ook een heel attractieve bet sites bonus met tot € 100, maar meer daarover later. AC en Inter zijn ook buren in het klassement. Op dit moment staan zij derde en vierde, met maar 1 punt verschil. Juventus is al gaan lopen, maar Napoli staat op maar 6 punten van AC Milaan. Echter komt de bedreiging ook van Roma, die vijfde staan met 3 punten achterstand op Inter Milaan.

Er wachten op dit moment 100 euro op je bij bookmaker b-Bets
© b-Bets

100% tot € 100 en € 5 exclusief bij bookmaker B-Bets

Als nieuwe klant profiteer je op dit moment dubbel van het aanbod van de bookmaker. Ten eerste wacht er een 100% stortingsbonus tot € 100 op je. Deze gaan we je zo meteen in detail uitleggen. Indien je via onze site registreert bij de bookmaker, dan ontvang je nog een keer € 5 extra. En dat in vorm van gratis wedden. Er is dus geen storting nodig om deze exclusieve bonus via sportweddenschappen-bonus te winnen. Dit bedrag moet nu nog 16 keer worden ingezet tegen een quotering van minstens 1.80. Hiervoor heb je 30 dagen tijd bij de bookmaker.

En hier de details voor de B-Bets stortingsbonus:

  • Volg onze button naar de homepage van de bookmaker
  • Maak je online account voor sportweddenschappen aan
  • Stort een eerste keer minstens € 20 in je B-Bets account
  • Ontvang 100% van je stortingsbedrag als bonus

De bonus van BBets wordt je aangeboden met een percentage van 100% tot een maximum bedrag van € 100. Voordat het bedrag kan worden uitbetaald, moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Speel de bonus binnen de 30 dagen vrij. Hiervoor moet zowel het stortings- alsook het bonusbedrag 8 keer worden gespeeld. En dit doe je met weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten. Een minimale quotering van 1.80 is van toepassing op deze bonuscondities.

De odds voor AC – Inter bij bookmaker B-Bets

Meer dan 800 verschillende weddenschappen zijn op dit moment beschikbaar bij de bookmaker. AC Milaan is lichtjes gefavoriseerd met een quotering van 2.40. Wint Inter, dan ligt de quotering bij 3.15. En dezelfde quotering wacht er ook op je in het geval van een gelijkspel. Wed bijvoorbeeld op de exacte score van de wedstrijd. Wordt er helemaal geen doelpunt gescoord, dan bedragen de odds 8.50. Voor een 1-0 ligt de quotering bij 7.25. Hetzelfde resultaat in het voordeel van Inter levert je 8.75 keer je inzet op. En zoals altijd geldt – meer risico, meer kans. Wint AC Milaan bijvoorbeeld met 3-0, dan ontvang je een quotering van 25.00. Indien Inter met dezelfde score wint, dan ontvang je zelfs een quotering van 43.00. En scoren beide ploegen 3 keer, dan hebben we het zelfs over odds van 105.00! Veel succes met je weddenschappen op de derby van Milaan bij B-Bets!

BBets Nieuws