Midweeks Bekervoetbal – Tal van Kraker met Top Odds!

Sander Cement
4. februari 2019

Daar waar in Nederland en België reeds in de laatste 2 weken bekervoetbal werd afgewerkt, is het nu tijd van de topcompetities in de rest van Europa. Er staan verschillende interessante wedstrijden op het programma met elk interessante quoteringen. Deze quoteringen zijn extra interessant als je bij Betsson speelt, zij blinken namelijk uit in quoteringen hoogte! In dit artikel vind je verschillende wedstrijden terug en meer info over Betsson.

Welke wedstrijden staan er zoal op het programma?

Dinsdag: Borussia Dortmund – Werder  / 1.51 – 4.25 – 5.95
Woensdag: FC Barcelona – Real Madrid / 1.78 – 4.00 – 4.25
Woensdag: Benfica – Sporting Lissabon / 1.78 – 3.50 – 4.50
Woensdag: Red Bull Leipzig – Wolfsburg / 1.70 – 3.90 – 4.45
Woensdag: Hertha BSC – Bayern München / 7.95 – 5.25 – 1.34

Wat zijn andere redenen om bij Betsson te spelen?

Als je bovenstaande Voetbal Odds vergelijkt met die van de andere Beste Bookmakers voor Nederlanders zul je zien dat de meest net wat hoger liggen dan het gemiddelde. Dit is mooi meegenomen voor je lange termijn winst. Daarnaast valt op dat Betsson tientallen verschillende sporten aanbiedt waarop je kunt inzetten met tal van verschillende selecties per wedstrijd. Ook andere randvoorwaarden zijn uitstekend in order. Dit te beginnen met het feit dat je onder andere kunt storten met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Daarnaast is ook de klantenservice zeer goed te bereiken. Namelijk 24/7 via mail, live chat en telefoon! De website is ten slotte ook nog eens erg overzichtelijk in snel. Is dit nog niet voldoende voor jou? Ook wacht er nog een welkomstbonus op nieuwe klanten!

FAQ Betsson
© Betsson

Betsson heet je welkom met € 75 aan stortingsbonus!

Nadat je een storting met een van bovenstaande methodes hebt gemaakt zul  je zien dat je een Sports Betting Bonus van 100% tot maximaal € 75 ontvangt. Erna geeft Betsson je 30 dagen de tijd om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Door je bonusbedrag 10x in te zetten op quoteringen van 1.80 voldoe je aan de inzet vereisten. Dit zijn uitstekende voorwaarden en zeker de moeite waard om het een keertje te proberen. Meld je dan ook nu aan bij Betsson, geniet van hoge quoteringen, een geweldig aanbod en een top bonus!

Betsson Nieuws