Rico Verhoeven vs Alistair Overeem Wedden odds

Peter Vissers
24. augustus 2021

Op 23 oktober kan je weer wedden op Verhoeven – Overeem voor de zwaargewicht titel bij Glory Collision 3. Zoals bij elke andere kickboks event van Glory bespreken we meteen de odds.

Rico Verhoeven stats:

  • 1m96
  • 119.6 kg
  • Leeftijd: 32 jaar
  • Winst record: 68/58 (18 KO’s)

Alistair Overeem stats:

  • 1m90
  • 112 kg
  • Leeftijd: 41 jaar
  • Winst record: 14/10 (7 KO’s)

Beide gasten gaan al heel lang mee in de vechtwereld. Overeem is eerder bekend dankzij de MMA sport, terwijl Rico Verhoeven van meer faam geniet dankzij het Kickboksen zelf. Je zou dus wel eens kunnen geloven dat Verhoeven meer een expert is in deze discipline dan Alistair Overeem.

We bekijken zo snel mogelijk wat de beste bookmakers denken over de kansen van beide gasten wanneer er odds zijn. Momenteel zijn er helaas nog geen enkele quoteringen beschikbaar.

Wie is er favoriet? Rico of Alistair?

Beide boksers beschikken over genoeg ervaring en kracht om het de tegenstander serieus moeilijk te maken. Alistair Overeem heeft natuurlijk voornamelijk veel ervaring in MMA, en misschien iets minder in kickboksen zelf.

Rico Verhoeven daarentegen, staat al jarenlang aan de top van deze sportdiscipline. Als je onze blog van sportweddenschappen bonus hebt gevolgd dan weet je misschien wel al iets over zijn vorige prestaties tegen Badr Hari. Er werd toen zelfs een volledig TV programma aan zijn training voor deze wedstrijd toegewijd!

Volgens onze analisten is Rico Verhoeven een lichte favoriet. Hij heeft niet alleen een lengte & gewichtvoordeel, maar is ook gewoon 10 jaar jonger. Voor deze redenen plaatsen wij hem toch nog een beetje over zijn tegenstanders Overeem. Die misschien toch nog wel van goede odds kan genieten dankzij zijn ervaring in de misschien iets meer competitieve MMA wereld.

Waar kan ik wedden op Verhoeven – Overeem?

Momenteel helaas nog nergens! Gelukkig blijven wij niet bij de pakken zitten en zullen wij steevast deze blogpost updaten telkens er nieuwe odds aankomen. Enkele favoriete goksites waar je sowieso gunstig op zal kunnen wedden zijn de volgende:

BetCity

Logo van BetCityAls je legaal wil wedden in Nederland dan kom je makkelijk bij BetCity terecht. Dit is één van de eerste bookmakers die vanaf 1 oktober 2021 in Nederland een licentie kregen als uitbater. Je krijgt meteen een leuke 20 euro free bet die je meteen kan inzetten op ofwel Verhoeven, ofwel Overeem. Leuk toch?

BetFIRST

Logo BetFIRST

Via betFIRST kan je zowat op elke mooie boks of MMA vechtpartij inzetten met gunstige odds. Jammer genoeg is dit enkel voor Belgen beschikbaar. Ben je woonachtig in Belgie en wil je ook gokken op Verhoeven vs Overeem? Ga dan meteen naar betFIRST.

 

Unibet

Unibet Logo

Ook Unibet is een geweldige Belgische bookmaker waar je ook op Verhoeven vs Overeem wedden kan. De selectie mogelijkheden zijn gigantisch groot, dus je zal sowieso wel iets vinden om op in te zetten. Wij kunnen dan ook niets anders dan deze geweldige sportsbook van Unibet aan te raden. Wil je wedden op Rico vs Alistair dan zit je hier goed!

 

Toto

Tot oktober is dit de enige manier voor Nederlanders om legaal te wedden op Verhoeven/Overeem. Jammer genoeg zijn de odds hier meestal niet goed genoeg om echt tevreden over te zijn.

Wil je nog meer lezen over de laatste updates? Bookmark dan deze post en kijk af en toe eens terug, wij blijven wekelijks het laatste nieuws opvolgen. Het is nog een lange weg voor 23 oktober er eindelijk is, dus we verwachten nog heel wat media spelletjes van beide boksers.

Wat denk jij van beide boksers? Denk jij ook dat Rico Verhoeven de grote favoriet is? Kan Overeem zich herstellen na zijn laatste verlies in februari tegen Alexander Volkov? Wij wachten geduldig tot we deze antwoorden kunnen weten op 23 Oktober in de ring!

BetFIRST Nieuws